nog even proberen.......... - Reisverslag uit 's-Gravenzande, Nederland van Hendri en Wilma van 't IJssel en Vreugdenhil - WaarBenJij.nu nog even proberen.......... - Reisverslag uit 's-Gravenzande, Nederland van Hendri en Wilma van 't IJssel en Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

nog even proberen..........

Blijf op de hoogte en volg Hendri en Wilma

12 September 2005 | Nederland, 's-Gravenzande

beste allemaal, vanochtend vroeg terug gekomen van een weekend Frankrijk met De Glazen Stad! Het was erg leuk. Er hebben al wat mensen reacties geplaatst op mijn pagina, erg leuk. Voor de nieuwsgierige onder ons zal ik jullie mijn vluchttijden laten weten!
Ik vertrek a.s vrijdag om 10.30 uur vanaf Schiphol. Ik hoop om 11.40 uur te landen in Frankfurt waarna ik om 13.30 rechtstreeks door vlieg naar ja, ja.........MEXICO-CITY.
Voor nu weer even genoeg......
Ik ga me maar eens bezig houden met het inpakken van mijn koffer of wordt het nu toch die reistas...... jullie horen het voor vertrek!

doei, doei

• 12 September 2005 - 09:15

Alinda De Jonge:

Hoi Wilma,

Ik wil jou nog een hele prettige vakantie toewensen en geniet maar lekker van.

Groetjes Alinda.

• 12 September 2005 - 17:46

Tom & Geeske:

Wilma,
    Een héle fijne vakantie toegewenst en geniet er van!
    Zullen je zeker tijdens je vakantie volgen.

Tom, Geeske en de meiden.

• 13 September 2005 - 09:04

Rob Duynisveld:

Goeie (wereld)reis en heel veel plezier!

Kan jij deze al uitspreken:
    Popocatepetl

Groetjes Rob

• 13 September 2005 - 09:10

Pieter En Christine:

Je gaat al bijna weg....spannend! We wensen je een hele fijne vakantie toe, veel plezier!!!!!

doei