Goed aangekomen
Blijf op de hoogte en volg Hendri en Wilma
26 September 2005 | Mexico, Campeche
Hierna lekker rijst met gebakken bananen gegeten en nu staan ze me een beetje achter m´n broek aan te zitten dat we het stadje in gaan!! Dus even wat drinken en dan gaan we weg!!
Nog 1 nachtje ergens anders en dan hebben we wel 2 dagen strand! Hmmmm heerlijk lijkt me dat.
Nu ik ga snel verder.
Doei
Wilma
27 September 2005 - 08:13
Pieter En Christine:
Hoi Wilma,
Bedankt voor je kaartje! Wat gaaf dat alles nog steeds zo goed gaat.Leuk om te zien he die schildpadjes.Lekker dat je staks twee dagen heerlijk aan het strand kan liggen. Heel veel plezier nog en tot gauw!
pieter en christine -
27 September 2005 - 09:09
Edith:
He Wilma,
Ik dacht ik ga nog eens even op je site kijken. Je hebt aardig wat geschreven, wat gaaf dat dit zo werkt!!! Nog heel veel plezier en geniet van de dagen aan het strand, voor dat je het weet ben je weer thuis en aan het werk.(nog niet aan denken hoor;)
Groetjes Marcel & Edith -
27 September 2005 - 15:18
Pa En Ma:
Ha die Wilma jij boft maar met je internetten voor niets. Leuk he die kleine schildpadjes. je verlangt wel naar die 2 dagen strand he, dan kan je al je belevenissen op een rijtje zetten voor je naar huis gaat. Wij zijn ook benieuwd. Anne is er een middagje, omdat de muren moeten drogen bij Dennis en Marian. dus gezellig oppassen. Lida kwam net nog even langs en is voorbereidingen aan het treffen voor hun vakantie. Zo je weet weer wat, tot de volgende mail. Ik ga koken, want Marian en Dennis blijven ook eten.groetjes Pa, Anne en Ma -
27 September 2005 - 18:46
Mariska:
Hallo Wilma,
Zo, je bent weer een stukje verder op je reis. Vandaag je kaart gekregen. Ik dacht dat je voor piramides naar Egypte moest, maar blijkbaar vind je die ook in Mexico! Mooie postzegels trouwens! Nou, heel veel plezier weer verder. Ben benieuwd wat je morgen weer gaat zien. En daarna ... het strand, lekker nog even alles op je in laten werken voordat je weer aan het dagelijks leven begint!
Groeten van Mariska en ook van René (tja, het is al weer dinsdagavond, dus hij is weer het MFC op stelten aan het zetten ... haha)