Ariba, Ariba
Blijf op de hoogte en volg Hendri en Wilma
20 September 2005 | Mexico, Oaxaca
bellen is hier erg moeilijk want we hebben het erg druk programma...... vroeg uit de veren en als we vrij zijn liggen jullie al weer op 1 oor. Dus dan maar even zo....
Ik ga hier uiteraard wel m´n best voor doen hoor moeders!! Morgenmiddag zijn we vrij....
(7 uur tijd verschil)
We zijn net aangekomen in Oaxaca. Weer een prima kamer. We blijven hier weer 2 dagen. Het was een lange busreis maar het ging allemaal prima. Om de 2 uur plaspauzes. Leuke groep het varieerd in leeftijd van 25 jaar - 73 jaar. Er zitten ook 3 Amerikanen in de groep. Dus Engels praten.....Hmmmm luisteren dan maar.
Zometeen lekker eten met de groep. Net bij de bank geweest. Was ook erg leuk.
Genoeg weer voor jullie harde werkers......
Veel plezier met waar jullie mee bezig zijn, met mij gaat alles echt goed!!
20 September 2005 - 08:15
Elly Zeelenberg:
Hoi die Wilma,
Eindelijk gelukt om de side te krijgen. Telkens werd je eraf gegooid. Leuk dat je het zo naar je zin heb, bofkont met drie plaatsen in het vliegtuig voor jezelf. Nog veel reisplezier Groeten van de Zeeltjes van nr.4 -
20 September 2005 - 10:21
Edith:
Hoi Wilma,
Marcel zei dat je siteadres in het gastenboek stond van dgs dus ben ik het eens gaan lezen. Wat een leuk idee zeg!!! Zo te lezen heb je een mooie reis geboekt. Geniet er maar lekker van.
Groetjes uit de Dijk!!
Marcel & Edith -
20 September 2005 - 11:34
Pa En Ma:
Hoi Wilma, wat leuk he die site, we weten nu dat je het hartstikke leuk hebt en veel reist. Je Engels wordt ook nog bijgespijkerd, komt goed uit bij je Baan!! Net even Siska bij Leen gebracht, vanmiddag met Anne fietsen, het gaat hier ook prima, je hoeft van mij niet extra moeite te doen om te bellen hoor, ik vind dit ook leuk en genoeg, je krijgt steeds meer fans zie je wel.Nou meid veel plezier en de groetjes van ons allemaal.Pa en Ma -
20 September 2005 - 13:10
Alinda De Jonge:
Leuk dat je zoveel te zien krijgt van het land. Geniet er maar lekker van en goed kijken naar die lekere mexicaantjes !
Alinda. -
20 September 2005 - 13:24
Marja Bleijie:
ha, die Wilma,
Leuk hoor dat je zo aan het genieten bent. Wij werken hier wel verder.
Maar geniet ervan hoor. -
20 September 2005 - 14:39
Lida Bert En Briesje:
Zo vandaag weer lekker gewerkt, er was genoeg te doen dus de dag ging lekker snel voorbij. Thuis gekomen direct even de mail gekeken natuurlijk en ja wel weer een berichtje van Wilma. Het klinkt erg goed allemaal. 73 jaar, wie is er zo oud en nog zo actief? Zijn er nog leuke jongens of praten die alleen maar engels? Hoe smaakt het eten? Beter als bonen van je moeder? Vanavond komen Marcel en Jolanda eten, wij eten gewoon visschotel en italiaanse tomaten soep. Jullie diner zal vast wel luxer zijn. Slapen de bedden lekker? Nou geniet er maar van. Mail je trouwens uit de hotels of uit een internetcafe? Veel plezier en geniet ervan, tot mails. Groeten Bert, Lida en de kleine. Donderdag echo... -
20 September 2005 - 15:20
Wilma:
He die Willie,
Gelukkig heb je het erg naar je zin. Heb je al een sombrero gekocht????? We missen je hier wel hoor (dat leuke lachje). Hé Willie nog een hele fijne vakantie maak er iets leuks van. We horen weer snel van je groetjes andere Willie -
20 September 2005 - 20:20
Mariska (en René):
Hi Wilma,
So, you're enjoying your holiday so far! Ja, ik dacht, laat ik maar even op z'n Engels beginnen om even in jouw vakantiesfeer te blijven! En, hoe bevalt het eten daar? Beter dan in het vliegtuig? En ehm... wat was er eigenlijk zo leuk aan die bank??? Erg fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt, het is toch altijd weer spannend! Meid, geniet er lekker verder van, want je hebt het verdiend!
Groetjes, ook van René (die is nu nog even in het MFC, heb je het gemist?)Doei!!! -
21 September 2005 - 07:40
t ....... het zo gezellig is. Zo als je ziet typt Anne ook mee
Groetjes Marian -
21 September 2005 - 08:31
Dick En Jeannet:
Zo te lezen heb jij het heel erg naar je zin we wensen je nog heel veel plezier en Mexico.
Groetjes Dick en Jeannet -
21 September 2005 - 13:16
Laura:
hey Willliiee,
ik zit ff achter de balie :-) jaa overal inzetbaar. Hier alles okee...ik zou je op de hoogte houden van GTST...maar ik heb het zelf ook niet echt kunnen volgen hihi. Ben druk bezig met de schuur te verven. Ik zag dat er nog geen foto's in je fotoboek staan. Komen die er nog? lijkt me leuk.
doei doei
Laura -
21 September 2005 - 20:24
Jeannette En Leentjuh:
Moguh!!
Lukt het een beetje daarzo? Nou hier gaat het allemaal best. En smaken je marsen nog een beetje anders geef je die gewoon ff aan die man van 73!! Dan kan die er weer een hele dag tegenaan!!
Het weer is hier net zo best als bij jou, want de hele dag de zon is natuurlijk ideaal!! Voor de rest gaat de bouw en het stomen ook lekker voorspoedig!! Dus alles gaat goed!!
Voor nu ga ik heerlijk slapen, ik denk dat jij aan je bakkie van de middag zit, al zit ik een beetje goed met de tijdzone. Dus jij nog veel succes vandaag en voor straks weltrusten!!!
Gegroet Jeannette en Leen!!! -
22 September 2005 - 06:53
Siska Vrolijk:
Hee Wilma,
via je moeder hoorde ik dat je lekker in Mexico zit en deze website hebt. Dus ik dacht ik ga eens even kijken. Zo te lezen heb je het goed naar je zin. Ik ben afgelopen zomer ook in de buurt van Mexico geweest, Guatemala. Ik wens je nog heel erg veel plezier daar en geniet van alle dingen die je daar ziet!
Groetjes Siska -
05 Oktober 2005 - 11:48
Maaike:
Ha Wilma,
Je bent al bijna weer thuis, maar toch nog een berichtje van mij. Ik hoop dat je het goed naar je zin hebt gehad, maar als ik dit zo lees is dat helemaal geen probleem geweest. Geniet er nog maar weer even van en tot volgende week!!
gr Maaike