Ola, ola
Blijf op de hoogte en volg Hendri en Wilma
25 September 2005 | Mexico, Mexico-stad
Hier gaat alles prima. We zijn net aangekomen (17.30 uur) in dit zeer mooie en luxe hotel na een dag met weer onwijs mooie watervallen bewonderd te hebben. Gaaf was dat zeg je kon er bij 1 zelfs onderdoor lopen. Geweldig om te zien en te beleven. Je hebt hier echt ogen te kort hoor!! Want ja soms zijn ze zelfs zo moei dat je in de bus ze even rust gunt... En dan sta je opeens weer voor iets geweldigs zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt.
Met de muggen moeten we nu meer gaan oppassen. Ik smeerde toch al dus nu een paar keer extra. En ik heb nu Spaans anti-jeukmiddeltje gehaald. De groep gaat nu meer splitsen in groepjes, maar dan is het savonds juist leuk om weer ergens anders te gaan zitten en weer wat nieuws te horen. Er zijn steeds verschillende mensen nog misselijk en aan de ppppppprrrrrrrrrrrrr, maar ik heb nergens last van!!
Gisteravond hebben we het salsa dansen onder de knie gekregen we hadden een uur les. Wat hebben we gelachen maar wat kunnen we het nu goed zeg! Gistermiddag (vrijdag) regende het behoorlijk. Dus Jeannette je regenjack is van pas gekomen. Nu is het lekker warm zo´n 28 graden. Ook hebben we gisteren onze was laten doen!! Echt lux en weer heerlijk schoon voor weinig. Ik ga goed om met mijn kamergenoot en met nog een vrouw van 58!! Geweldig vrouwtje....spreekt lekker spaans dus ideaal!
Morgen ga ik door de jungle een tocht maken. Nu jullie liggen zeker lekker te snurken allemaal.... ik ga nog eens een heerlijke duik nemen in dit prachtige zwembad!!
ADIOS!
25 September 2005 - 07:32
Lida Bert En De Kleine:
Ha Wilma,
Wat zie je toch weer veel om je heen. Die watervallen dat blijft toch wel heel bijzonder. En salsa dansen, zijn je heupen lekker los....Zijn er in deze streek nog meer muggen dan of zijn er juist hier die malaria muggen? Morgen in de jugle moet je daar natuurlijk helemaal goed op letten. Ik vind het wel super dat je helemaal nergens last van heb, geen poeperij enz.. Tot mails Groet Bert en Lida -
25 September 2005 - 08:35
Mariska En René:
Hoi Wilma,
Allereerst bedankt voor je leuke kaart. Goh, dat ze in Mexico ook Nederlandse kaarten hebben en dat 'ie ook nog eens precies op tijd bij mij is aangekomen!!!
Het is wel erg leuk om zo op de hoogte te blijven van jouw avonturen, ga zo door!
Nou, die watervallen, dat lijkt ons ook wel erg mooi. Beten de krokodillen eigenlijk niet in je b.....?! Hebben ze hun bek nog open gehad, zodat je de tanden kon tellen, of niet?! Nou, heel veel plezier weer verder, we mailen wel weer! -
25 September 2005 - 09:48
Fam Bongaards:
Wat leuk Wilma, zo'n web side.Zo te lezen heb je het leuk daar in Mexico.Veel plezier morgen in de jungle. Let je wel op de krokodilen!
We wensen je nog een fijne vakantie verder.Onze hartelijke groeten en tot ziens.
arie corine arno en bart. -
25 September 2005 - 11:01
Femke:
Hoi wilma,
walt leuk dat je het zo naar je zin hebt! dus morgen naar de jungle. Spannend hoor!
En je hebt even lekker aan salsa dansen gedaan. Was wel lachen denk ik.
Als ik het zo lees heb je wel een druk programma of niet? Maar zo zie je het meest en dat is de bedoeling he?
Veel plezier nog
Groetjes Femke -
25 September 2005 - 15:51
Pa En Ma:
Wat leuk Wilma om weer wat van je te horen en dat je zo veel ziet en het zo goed gaat met je. Houden zo he met die pppprrrr. Jij eet toch niet van die dingen waar je aan twijfelt. Goed alles bekijken hoor, slapen doe je thuis maar weer. Vanmorgen, zondag, zijn Dennis en Marian en Anne geweest. Het stomen is bijna klaar, het weer is iets minder, maar nog steeds goed. Ik hoop dat je weer veel mooie dingen in de jungle gezien hebt. Je bent al weer op de helft van je reis, heb je dat in de gaten. Wat een geluk he dat je was weer schoon is, kan je er weer even tegen, met dat {"beetje"kleren wat je mee mocht nemen!! Zeg we wensen je nog veel plezier en tot mails maar weer, hier gaat alles prima. Groeten van Ma, Pa en Jopie. -
25 September 2005 - 17:28
Dick En Jeannet:
Hoi Wilma wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en zoveel ziet. Het klinkt allemaal onwijs gaaf. Geniet ervan. En veel plezier in de jungle
Groetjes Dick en Jeannet